Home


                                                                                                                  
Beste kijker, welkom op mijn site. Ik ben Manja Knoop, geboren te Meppel in 1962. Al 26 jaar woon ik in Harderwijk met mijn echtgenoot en twee kinderen. Ik heb veel plezier met het maken van foto's, al 28 jaar fotografeer ik, eerst analoog, ook zelf geprint in een doka, maar nu werk ik digitaal.

Mijn foto's staan allemaal in kleine bestanden 1600 pix.


 
Afbeelding invoegen

 
Afbeelding invoegenOok in Harderwijk was het advies binnen blijven tot de storm weer wat ging liggen. Bomen waaiden om en takken vielen uit de bomen. Op het Kloosterplein was er vanmorgen ook een boom omgewaaid, en overal lagen de dakpannen. Vooral in de binnenstad lagen de dakpannen op de grond.
 
Afbeelding invoegen


Afbeelding invoegen 


 
Week 3: Storm
 
Afbeelding invoegen
 
De storm deze week, donderdag, was heftig, direct na de storm ben ik een rondje gaan maken en zag dez zeilboot met de zeilen er nog op in het riet liggen. Waarschijnlijk lag hij ergens voor anker, maar is losgeschoten. Niet slim om de zeilen er niet af te halen in de winter, want ze kunnen duur zijn. Het licht scheen prachtig over het riet en die donkere luchten geven een mooie sfeer. Fris was het wel, maar extreem weer geeft de fotograaf wel mooie plaatjes.© Op alle getoonde opnamen berust het copyright bij Manja Knoop. Verveelvuldiging en/of openbaarmaking door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Manja Knoop is een niet toegestaan. Bij publikatie is naamsvermelding verplicht.