Home


                                                                                                                  
Beste kijker, welkom op mijn site. Ik ben Manja Knoop, geboren te Meppel in 1962. Al 26 jaar woon ik in Harderwijk met mijn echtgenoot en twee kinderen. Ik heb veel plezier met het maken van foto's, al 28 jaar fotografeer ik, eerst analoog, ook zelf geprint in een doka, maar nu werk ik digitaal.

Mijn foto's staan allemaal in kleine bestanden 1600 pix.
 


  
 
 

 
Week 21: Stemmen in Veere
 
Afbeelding invoegen
 
Een weekje weg naar Cadzand, het was een vreemd weekje, maar wel heerlijk. Het weer was wisselend, mooi weer, maar ook veel grijs weer. Voor foto's lastig, maar wel een uitdaging. Ik maakt er vele foto's, ook van twee amazones, zo leuk, terwijl het nogal regende genoten we van het strand en mocht ik foto's van ze maken. Stemmen deed ik in Veere, een mooi plaatsje en ik was onder de indruk van de bouw van de nieuwe sluis in Terneuzen. Op de terugweg ook het waternoodsramp museum bezocht, indrukwekkend. Al met al een mooie week.


 


© Op alle getoonde opnamen berust het copyright bij Manja Knoop. Verveelvuldiging en/of openbaarmaking door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Manja Knoop is een niet toegestaan. Bij publikatie is naamsvermelding verplicht.